Çocukken yanlış bildiğiniz şeyler
Gönderilme zamanı: 10:06 29-Eylül-2022
çocukken yanlış bildiğiniz şeyler neler? ben mesela serçelerin büyüyünce güvercin olduğunu sanıyordum. sonra bi de çikolata ağaçları var sanıyordum.
pisagoy yazdı: 10:06 29-Eylül-2022 çocukken yanlış bildiğiniz şeyler neler? ben mesela serçelerin büyüyünce güvercin olduğunu sanıyordum. sonra bi de çikolata ağaçları var sanıyordum.
büyününce süper kahraman olunabileceğini sanırdım. siperkahramanların meslek gibi seçilebildiğini düşünürdüm. örümcek adam olmak isterdim ama örümcek beni ısırmadan olayım isterdim.kırmızı kedi yazdı: 23:12 01-Şubat-2023pisagoy yazdı: 10:06 29-Eylül-2022 çocukken yanlış bildiğiniz şeyler neler? ben mesela serçelerin büyüyünce güvercin olduğunu sanıyordum. sonra bi de çikolata ağaçları var sanıyordum.![]()
![]()
![]()
zorla yemek yedirmek için tabağında kalanların bizi kovalayacağını söylemeleri. yahu tabakta kalan patatesler bizi nasıl kovalayacaktıysa.![]()